De kunstwerken uit onze collectie Rust Never Sleeps bestaan uit een unieke verzameling oldtimers die op een privé terrein in de buurt van Düsseldorf (Dld) staan. Liefhebbers krijgen de tranen in de ogen bij het zien van deze unieke collectie auto’s, overgelaten aan de genade van moeder natuur. Alhoewel anders doet vermoeden is de eigenaar Michael Fröhlich een enorme liefhebber van klassieke auto’s. Hij heeft deze verzameling van 50 auto’s in zijn achtertuin gezet toen hij in het jaar 2000 zijn 50ste verjaardag vierde. En u raad het al… alle auto’s zijn van bouwjaar 1950.

“De natuur is sterker dan de technologie, en dat zal ik hier laten zien,” zei Michael, die er ongetwijfeld in is geslaagd de kracht van de natuur weer te geven. De natuur die triomfeert over een van de meest vereerde eigendommen van de mens; de auto.

Onze fotograaf Hessel Bosch heeft deze unieke plek bezocht en de kunstwerken op de gevoelige plaat vastgelegd. En dat op een manier zoals Hessel dat alleen kan. Met een uniek gevoel voor de juiste lichtinval en altijd vanuit de juiste hoek. Stuk voor stuk kunstwerken die in geen enkele Automotive gerelateerde onderneming mogen ontbreken.

 

 

 

PS: om illegaal downloaden te voorkomen zijn alle getoonde afbeeldingen ‘gewatermerkt’ met de naam Hessel Bosch. Vanzelfsprekend zijn alle afbeeldingen gesigneerd door Hessel maar in werkelijkheid slechts summier rechtsonder op ieder kunstwerk. Tegen meerprijs kunt u een zogenaamd uitlegbordje aanschaffen waarmee tekst en uitleg wordt gegeven over het gekochte kunstwerk.

 

 

 

 

Betaalmogelijkheden: